Så hvem er jeg ...

… og hvorfor er jeg her?

 

Jeg har siden 2009 interesseret mig meget for kroppen og derfor hele tiden sørget for de uddannelser og kurser jeg tog var målrettet til, at jeg fik en bedre forståelse for kroppen.

Jeg har nemlig selv haft en oplevelse der på et splitsekund ændrede mit liv  og introducerede mig for det essentielle i at holde kroppen i gang resten af livet.

Jeg faldt ud af studentervognen i 2009 og brækkede ryggen. Det gjorde jeg skulle igennem en længere genoptræning. I starten kunne jeg ikke sætte mig op hvis jeg lå på gulvet og jeg skulle anstrenge mig så meget for bare at stå op, at det drænede min krop fuldstændig for energi. Samtidig som genoptræningen skred frem voksede nysgerrigheden for hvordan kroppen fungerer og vi vedligeholder den resten af livet.

Derfor er jeg glad for jeg nu kan bruge min energi på at hjælpe andre mod en stærkere udgave af sig selv.

Jeg har sideløbende med mit arbejde som ergoterapeut arbejdet som personlig træner og siden 2016 har jeg arbejdet i Motus Vita fysioterapi på Østerbro, hvor jeg har behandlinger, holdundervisning og personlig træning.

Det giver rigtig god mening for mig at arbejde med mine kunder, når jeg ser hvor meget livsglæde og begejstring, det giver når de opnår deres mål. Hvordan det giver øget energi, så de kan nå alle deres andre mål i livet, giver mig bare lyst til at hjælpe endnu flere kunder.

Jeg bor sammen med min kæreste og vores lille hund Bertha. Vi er et aktivt par der elsker at lave ting i vores hverdag hvor vi kan mærke vi bruger vores krop. Der skal dog samtidig være plads til et glas rosé i sommervarmen og en glühwein på skibakken – og det mener jeg også mine kunder skal have plads til. Ingen bliver lykkelige af forbud.

CV

Kurser og uddannelser:

2017
Startet Osteopati, European School of Osteopathy.
2017
Columnaterapeut, Lasota Academy.
2017
Kinesiologi tape kursus, Lasota Terapi Academy.
2014
Autoriseret Ergoterapeut, PH Metropol.
2013
Personlig Træner uddannelsen, At Work Skolen.
2013
Fitnessinstruktør uddannelsen, At Work Skolen.

Filosofi

“Stærk til livet” – Josephine Lippert.

Det vigtigste for mig er at hjælpe dig til den stærke krop du ønsker og jeg ved du kan få – helt automatisk vil du derfor også opleve at det hele ikke hænger så meget mere, bukserne sidder løsere og du føler dig sundere.
 Muskler fylder nemlig – men de fylder ikke den vej tyngdekraften fører dem, de fylder der hvor de skal fylde! Mange kvinder er bange for at komme til at se store ud hvis de træner tungt. Det skal du slet ikke frygte for kvinder er slet ikke disponeret til store muskler. Det værste der kan ske er, at du får en stram numse, en flad mave og nogle pæne skuldre – og det er vel okay, ikke? En anden fed feature ved muskler er at de øger vores forbrænding og sørger for vi forbrænder flere kalorier – selv når vi sidder stille! Hvor sejt er det lige?

Principper:
1) Træning skal være sjov og varierende.
2) Fokus på styrke så vi kan holde hele livet.
3) Vores hjerne husker et nej som et ja, så ingen forbud her.
4) Vi tager udgangspunkt i dig og dine mål.

På nuværende tidspunkt træner og behandler jeg mine kunder hos Norce Crossfit i Nordhavn, i dit nærmiljø eller eget hjem.

Fandt du ikke svar på alle dine spørgsmål?

Eller skal vi skræddersy et forløb? Så ring eller skriv og jeg vender tilbage hurtigst muligt.