Sanja Siger

Så en anmeldelse af mig selv er lidt voldsom. Derfor har jeg lavet en kategori der hedder “Klienterne Siger” hvor jeg løbende vil ligge anmeldelser ud, så du har en chance for at følge med i hvad jeg laver og hvad folk får ud af det.
Den første der får lov til at side et par ord er søde Sanja. Sanja har været i forløb hos mig fra September 2018 og er nu hoppet med på min Stronger Year Bootcamp for at holde motivationen oppe og fortsætte den gode rejse hun er på.

 

Privat photo af Sanja

Lidt om Sanjas forløb:

 • Hendes mål var at blive stærk og få mere energi da hun skulle igang med sit speciale på dyrelæge studiet.
 • Hun har ikke været på kur og har spist hvad hun har lyst til, da kosten ellers hurtigt kunne komme til at fylde for meget i hverdagen. 
 • Det fungerede rigtig godt for Sanja at tracke sin mad, så det har hun fortsat med igennem hele forløbet.
 • Hun har trænet 3 x ugen ud fra programmer jeg har givet hende.

Hvad har hun opnået end til videre:

 • Hun har tabt 20 cm. fordelt på hele kroppen!
 • Hun har tabt 10 kg. i alt. hvor hun hen over julen tabte 2,5 kg. af dem. 

 

Og så nogle ord fra Sanja selv

 

 •  “Følte du dig i gode hænder hos Josephine?”

“Jeg har under hele forløbet følt mig i rigtig gode hænder hos Jose. Hun har helt fra starten af ikke blot været en personlig træner men også en veninde som jeg altid har følt mig tryg ved. Jeg har altid kunne stille alle mine dumme spørgsmål til hende. Det var vigtigt for mig at have en personlig træner som jeg følte mig tryg ved, da det forløb som jeg har været igennem har sine gode og dårlige dage, hvor det for mig har været vigtigt at have en som har kunne guide mig igennem disse dage. Dette har Jose været ekstrem dygtig til hun. Hun har presset mig til at træne hårdere på de gode dage hvor jeg har haft energi til at give dem alt hvad jeg havde i mig, men samtidig givet mig plads til at have nogle dårlige dage hvor min krop bare ikke ville det samme som jeg ville.”

 

 • “Føler du du har opnået dine mål med forløbet? Hvordan og hvilke?”
“Både og. Der er nogle mål som jeg har opnået og andre mål som jeg er begyndt på men endnu ikke føler jeg helt har nået alene af den grund at det er en længere process at nå disse mål.
Et af mine mål var at få mere overskud i hverdagen og få et bedre humør samt at træne mere fast. Dette har jeg 100% opnået. Jeg er mere frisk, har mere energi og træner nu konsekvens 3 gange om uge.

Nogle af mine andre mål som ikke helt er nået endnu er at arbejde med genoptræning af min ankel efter operationen samt at tabe mig. Min ankel kræver stadig en del arbejde men jeg er blevet mere mobil og stærkere hvilket alt sammen hjælper når man har en dårlig ankel. Jeg har tabt mig en del men der er stadig en del vej endnu før jeg når mit mål. Dog har det været vigtigt for mig at vægttabet kom naturligt som en livsstilsændring og derfor er det helt perfekt for mig at vægten går stille og roligt ned af, da jeg mener dette gør at vægten vil forblive nede og ikke stige igen lige så snart forløbet er slut.”

 

 • “Føler du du har været på kur eller er det holdbart de ændringer der er lavet?”

“Jeg har aldrig på noget tidspunkt følt jeg har været på kur. Jose går meget op i at det skal være holdbare ændringer og at man ikke skal føle at man er på kur eller er en del af et forløb. Det har hele tiden været vigtigt for både hende og jeg at det var en livsstilsændring som gjorde at jeg efter forløbet kunne fortsætte uden at gå tilbage til dårlige vaner. Det bedste for mig har været at vi har taget tingene i mit tempo og kun ændret lidt af gangen så jeg har følt at jeg selv kunne følge med og at det er ændringer jeg ville kunne holde ud resten af mit liv.”

 

 • “Føler du dig rustet til selv at træne videre og fortsætte den rejse du er begyndt på? Hvis ja, hvordan har du fået hjælp til at nå der til?”

“Ja helt klart. Jeg har fået motivation for at træne samt forskellige programmer som gør at jeg nemt selv kan fortsætte træningen selv. Jose har været god til at lærer mig mange af de grundlæggene teknikker ved de forskellige øvelser som gør at jeg føler mig tryg ved selv at udøve dem. Hun har lært mig forskellige mobilisering øvelser som gør at jeg kan arbejde videre med min ankel. Jeg har lært at tracke min kost via en app. Hvilket gør at jeg kan holde mit kalorie indtag nede. Disse er alle rigtig gode forudsætninger for at jeg kan fortsætte selv.”

 

 • “Hvad var det bedste ved forløbet?”

“Det bedste ved mit forløb er den energi jeg har fået. Efter en operation i ankel og et studie som tog det meste af min tid, havde jeg i længere tid haft rigtig svært ved at overskue træning og var blevet mere og mere demotiveret til at træne. Dette gjorde at jeg ikke havde meget energi i min hverdag og havde svært ved at overskue simple fysiske aktiviteter som at cykle til og fra ting. Efter at have været igennem dette forløb har jeg meget mere energi i hverdagen og jeg savner træning hvis der går mere end 2 dage hvor jeg ikke har trænet. Den nye energi har givet mig meget mere overskud i min hverdag og træningen er blevet en stor del af mit liv.”

 

 • “Og til sidst; Hvordan var det at træne i Norce under forløbet?”

“Jeg trænede under forløbet sammen med Jose 1-2 gang om ugen i NORCE på Østerbro. Var i starten meget bekymret for om det ville være for langt væk da jeg bor i Vanløse og ikke har bil. Men efter blot nogle få gange blev jeg overrasket over hvor nemt det var at cykle de 9.5 km hver vej og hvor stor en del af træningen denne cykeltur blev. Turen frem og tilbage har bestemt gjort at jeg cykler mere i min hverdag og dermed også er mere aktivt ud over træningen i centeret. Derudover er NORCE et fantastisk sted med ekstrem søde mennesker som alle hilser på en når man kommer. Man føler sig velkommen også selvom man ikke er en muskulær crossfit pige/dreng.”

____________________

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med så seje og viljestærke personer som Sanja der kæmper helt vildt for hendes resultater og trods frygten for det ukendte knokler hun bare på. Jeg er så glad for jeg måtte være med til at kickstarte hendes rejse der helt bestemt ikke er færdig endnu (Muskelarm emoji).

Mike Drop – Jose. 

#Stærktillivet
Josephine Lippert

Author Josephine Lippert

More posts by Josephine Lippert

Leave a Reply