Stronger Year Bootcamp 

Har du et nytårsfortsæt du skal have hjælp til? Har du brug for den perfekte gave til dig selv eller en du holder af? Eller har du bare brug for at starte året på den bedst tænkelige måde?

Så er det tid til et forløb til alle de seje mennesker der gerne vil være stærke, smidige og måske tabe et par kg. Det er for dig der gerne vil have det sjovt sammen med andre, dig der gerne vil træne med vægte og funktionelle bevægelser, samt lærer at lave de basale øvelser rigtigt så de passer til din krop. 

Alle er nemlig ikke ens, så det kan være rigtig svært at finde ud af hvordan øvelserne skal udføres ordentligt så du får mest muligt ud af dem. Der vil, som nævnt, være fokus på god teknik, men jeg lover dig for du får sved på panden. Du vil blive udfordret i dine bevægebaner, men alt sammen med kontrol og vejledning. 

Det behøver alt sammen ikke være maskiner og crosstrainer – selvom der intet er i vejen med dette, er det bare ikke her vi får mest ud af en times træning når vi nu endelig er kommet afsted. På bootcampen træner vi med vægte men også functionelle øvelser så vi får pulsen godt op – hele tiden med fokus på vi laver øvelserne rigtigt. Du behøver derfor ikke have erfaringer med frivægte.

Er det noget for mig?

Der kan være mange mål med træningen og alle har deres individuelle mål, det er også derfor vi starter med en samtale for at finde ud af hvad lige netop dit mål er – Skal du igang efter en skade? Vil du gerne tabe dig og “strammes op”? Vil du gerne blive mere bevægelig i din hverdag?

 

Hvad går det ud på?

Kontakt mig her for et uforpligtende møde

  • 8 x personlig træning i en gruppe på max 8 med Osteopat Studerende og Personlig Træner Josephine Lippert.
  • Indledende samtale og målsætning.
  • Personligt træningsprogram til de resterende dage.
  • Indledende og afsluttende måling og vejning.
  • Til træningen vil der være fokus på styrke, teknik og smidighed i øvelserne.
  • Facebook gruppe med de andre seje Stronger Year Ladies og Men.
  • …Og meget mere.

 

Hvornår: hver Søndag kl. 16.30

Hvor: Norce, Kattegatvej 4, 2150 Købehavn.

 

Obs.: Der er opstart i uge 1 søndag d. 6. Oktober og afslutning d. 24. Februar. 

For alt det kun 2495kr. 

Bonus: Hvis du får en ven eller veninde med på forløbet sparer du selv 500kr. og får derfor hele forløbet til 1995kr.!

Så, hvor melder jeg mig?!

Skriv til kontakt@josephinelippert.dk eller ring på 20 43 72 63 hvis du ønsker at melde dig på holdet eller har yderligere spørgsmål. Det kan selvfølgelig også gives som gave 🙂 

 

Men, kan jeg få noget mere?

Ja selvfølgelig!

Ved tilmelding til forløbet har du mulighed for at tilkøbe:

  • Personlig trænings klippekort med 20 % rabat – se under forløb for priser eller tryk her: http://josephinelippert.dk/forloeb/

 

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig – vi får en fest! – Josephine. 

 

Josephine Lippert

Author Josephine Lippert

More posts by Josephine Lippert

Leave a Reply